I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 1 July 2011

ItS All AbOuT PaNdA!!!!

Assalamualaikum readers....Lately mmg jarang nk updated blog... bukan malas... but ade prob skit here and there.. urffff... =.='

anyways... post hr ni pun actually xdok idea sgt nk kabo ape... so den pun saje je lah nak menayangkan koleksi2 panda yg den ado..

Ouh by the way... im a diehard fan of PANDA!! ...>.<v
kalo lah dapat bela sekor....tak kawen pun xpe nok...
ok lah.. di bawah ni adelah koleksi2 yg den ade dan masih lagi didalam usaha untuk menambah koleksi... ;D


ni beno eh gambo cermin yg berlatarbelakangkan bantal busuk den.. 
Actually cermin ni ade tangkai..tp dah patah TT_TT
Amat berguna.. especially time nak picit jerawat.. :p


ok... ni plak panda cookies... sedappp sgt.. combination of cokelet n vanila...
actually beli biskut ni bukan sebab rasenye tp sebab bentuknya..hehee
amek mase gak la nk makan... nak makan ke tak nak makan ke tak.. too cute to eat!!
tp last2.... makan gak nok... takpe..nnt beli lagi.. ;D


 Im wearing this right nowww ;D
baju ni dibeli oleh jane my besties... dia p China hr tu.. 
then she bought me panda shirt!!
simple..comfort!..and the most important is.. theres a pic of pandas family there..
hahaha...
bukan ni je dia beli... ade lg taw nyah..


ni diaaaaaaa....
ni name dia panda magneto.. ;p
digunakan untuk melekat kat besi2...dan tempat paling seswai adelah peti ais!!
tp den tamo lekat kat peti es...den simpan dulu...tunggu den dah ade umah dan peti es sendiri baru la den lekat...
kalo lekat skang...KOMPEM ILANG!!
by the way...comel kan..kan...kan.... :p


tu la diaaaa...koleksi panda den yg tak seberapa.... actually hr tu ade den terpandang satu shower cap gmbar pandaa.... tp den postpon dulu nak beli sbb tak cukup duit...then bile nak beli... tgk2 dah xdee!!1.... mmg terase kerugiannye mase tu... blame myself till now!! grrrrrrrrrrr...

apa2 pun... never giving up utk menambah koleksi... GO EG GO!!

ANYTHING FOR U PANDA!!!...>>galok benoo =.=''

ok folks...till then..

                             buibui.....salam.. ;)