I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 19 June 2011

jambuuuuuuuu

assalamualaikum readers...

erk..ape yg jambu??... ade org jual jambu??...jambu hampir tersingkir minggu lepas???....hahahahaa....bukan tu yg aku nak kabo beno eh....bukan jambu buah mahupun jambu muke ganaz tp hati cute itu... :p

jambu yg aku nak mention kat cni adelah ttg membe aku yg pandai bermain gitar dan bermuka jambu... jek plak panggil dia sifu master of pluckin... tp mmg die best nyah... haishhh

aku malas nak cakap banyak...korang nk dengor lagu2 dia... sile klik link ini http://www.youtube.com/results?search_query=khaznoor&aq=f

berikut plak adalah gambo2 jambu dan den mase dia ngah perform kat room pakcik marlo dan nenek dede... ;D







amacam...jambu tak... yg paling aku jeles kat mamat nih rambut dia ngan jari dia yg panjang2 itu... haishhh..

p/s: nasib la jambu ni dah kawen ...kalo tak dah lame aku ngorat! :p
      sooo.... i take him as my JAMBU BROO!! ;D

No comments:

Post a Comment