I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 12 June 2011

camfrog??






camfrog??...ape tu...huhuu..maybe ade sestengah korang dah tahu ape itu CAMFROG  kan....
tgk logo je dia kabo dah...CAMFROG adalah VIDEOCHAT PRO...maknenye...:


  • kite boleh take mic (TM) dlm room dan berlagak as a dj yg berkebolehan.
  • kite leh skod cam user dalam room
  • kite blh dating dlm room
  • kite leh show dlm room (tidak digalakkan..aku xpe) :p
  • dan... bla bla blaa...
kalo nk tahu lbh banyak korang google la sendiri..

Ok.. point aku nk cte pasal camfrog ni bukanlah ape...sbb nnt kebanyakkan bende yg aku merapu dalam blog ni nnt ade bnyak kaitan nye ngan Camfrog ni...soo...sebelom korang kompius ngan perkataan camfrog nih..bek aku introduce la skit bende nih...

soo.....to be continue............. (Panda mahu mandi dan makan buluh sat) :p

No comments:

Post a Comment