I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 8 January 2012

Lembaran Baru 2012 ....


Assalamualaikum ...
Lama dah tak update blog ... dah masuk tahun baru 2012 baru nak update .. xpelah ... sapa je nak baca kan .. hurmmm ..
 malas nak cerita panjang2 ... just nak give some flashback in 2011 ...

  • Penceraian ibu abah
  • Pengalaman di CWA.... hurmm
  • Berpindah dr umah sewa Shah Alam
  • dan yg terbaru .... berpisah dgn dd ....
sekali lagi aku ditinggalkan ..... ;(

eloklah dgn status terbaru utk tahun baru ni ... being single again ... sekali lagi aku dikecewakan ... untuk kali ke-4 ....




Friday, 1 July 2011

ItS All AbOuT PaNdA!!!!

Assalamualaikum readers....Lately mmg jarang nk updated blog... bukan malas... but ade prob skit here and there.. urffff... =.='

anyways... post hr ni pun actually xdok idea sgt nk kabo ape... so den pun saje je lah nak menayangkan koleksi2 panda yg den ado..

Ouh by the way... im a diehard fan of PANDA!! ...>.<v
kalo lah dapat bela sekor....tak kawen pun xpe nok...
ok lah.. di bawah ni adelah koleksi2 yg den ade dan masih lagi didalam usaha untuk menambah koleksi... ;D


ni beno eh gambo cermin yg berlatarbelakangkan bantal busuk den.. 
Actually cermin ni ade tangkai..tp dah patah TT_TT
Amat berguna.. especially time nak picit jerawat.. :p


ok... ni plak panda cookies... sedappp sgt.. combination of cokelet n vanila...
actually beli biskut ni bukan sebab rasenye tp sebab bentuknya..hehee
amek mase gak la nk makan... nak makan ke tak nak makan ke tak.. too cute to eat!!
tp last2.... makan gak nok... takpe..nnt beli lagi.. ;D


 Im wearing this right nowww ;D
baju ni dibeli oleh jane my besties... dia p China hr tu.. 
then she bought me panda shirt!!
simple..comfort!..and the most important is.. theres a pic of pandas family there..
hahaha...
bukan ni je dia beli... ade lg taw nyah..


ni diaaaaaaa....
ni name dia panda magneto.. ;p
digunakan untuk melekat kat besi2...dan tempat paling seswai adelah peti ais!!
tp den tamo lekat kat peti es...den simpan dulu...tunggu den dah ade umah dan peti es sendiri baru la den lekat...
kalo lekat skang...KOMPEM ILANG!!
by the way...comel kan..kan...kan.... :p


tu la diaaaa...koleksi panda den yg tak seberapa.... actually hr tu ade den terpandang satu shower cap gmbar pandaa.... tp den postpon dulu nak beli sbb tak cukup duit...then bile nak beli... tgk2 dah xdee!!1.... mmg terase kerugiannye mase tu... blame myself till now!! grrrrrrrrrrr...

apa2 pun... never giving up utk menambah koleksi... GO EG GO!!

ANYTHING FOR U PANDA!!!...>>galok benoo =.=''

ok folks...till then..

                             buibui.....salam.. ;)

Saturday, 25 June 2011

cerita cinta berakhir dgn perpisahan...~~~ TT_TT


Assalamualaikum readers.....

baru2 ni....21 jun 2011.. terputus lah ikatan yg selama 30 tahun dibina ....

ibu yg tersayang...tidak lagi bergelar isteri kepada abah yg kami cintai.... ibu agak tenang dgn keputusan dari abah...sedangkan kami bercucuran air mata menahan sebak...

kata putus yg dilafazkan dr abah...kami tahu..bukan dgn kehendak nya... punca penceraian ini juga kami tahu siapa dalangnya...tp tak perlulah aku cerita detail disini...

Apa2 pun... kami sentiasa doakan yg terbaik utk abah...dan amat berharap abah tak lupakan kami disini... Walaupun selama ni abah selalu balik lambat dan jarang meluangkan masa ngan kami...tp tak pernah terdetik dihati kami nak sisihkan abah...

Semoga ibu lebih tabah dgn statusnya sebagai ibu tunggal ni...nasiblah kami ni dah besar2 dan masing2 boleh berfikir...

Semoga Allah balas hukuman yg setimpal kepada org yg menganiaya keluarga kami...ameennn..

p/s: sedihnya tahun ni xdapat beraya, bersalaman dan menziarahi kubur atok mcm selalu dgn abah... TT_TT

        .............abah......pulanglah kepangkuan kami...........:'(

Wednesday, 22 June 2011

i love u sayang...



assalamualaikum readers .....

semalam (21 june 2011) adalah hari dating utk sekian kalinya pada tahun in dgn my laling...
hepi banget.... lepas rindu puas2 beb...

he seems so tired last night...sbb lepas balik keje kol 10 lebih terus jmpa eg...
oh rindunya.....~~

whatever it is....last night kiss was so awesome!!...

hopefully dapat jmpa my laling lagi pasni.... :')

p/s: tempoh kapel paling lama dlm hidup aku... :)

Sunday, 19 June 2011

jambuuuuuuuu

assalamualaikum readers...

erk..ape yg jambu??... ade org jual jambu??...jambu hampir tersingkir minggu lepas???....hahahahaa....bukan tu yg aku nak kabo beno eh....bukan jambu buah mahupun jambu muke ganaz tp hati cute itu... :p

jambu yg aku nak mention kat cni adelah ttg membe aku yg pandai bermain gitar dan bermuka jambu... jek plak panggil dia sifu master of pluckin... tp mmg die best nyah... haishhh

aku malas nak cakap banyak...korang nk dengor lagu2 dia... sile klik link ini http://www.youtube.com/results?search_query=khaznoor&aq=f

berikut plak adalah gambo2 jambu dan den mase dia ngah perform kat room pakcik marlo dan nenek dede... ;D







amacam...jambu tak... yg paling aku jeles kat mamat nih rambut dia ngan jari dia yg panjang2 itu... haishhh..

p/s: nasib la jambu ni dah kawen ...kalo tak dah lame aku ngorat! :p
      sooo.... i take him as my JAMBU BROO!! ;D

Friday, 17 June 2011

penat nok... @_@

Assalamualaikum readers...

P . E . N . A . T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(tido sat ... )
                                                                                                                   

                                                                                                                    sekian ....




Thursday, 16 June 2011

ZaMaN KeGeMiLaNgAn ... :')




assalamualaikum readers....

entry utk camfrog kali ni pasal zaman kegemilangan den dlm CF...hahhaaa..tak boleh blah betul.. beno eh mase ngah santap roti td den tgk2 la gambo kat tiptop den ni ha...adelah gambo2 den mase den masuk karok kat CF dulu...hahahaaa....galoknyeee peminat2 den bg support.... tak caye cbe tgk.. :p




dlm pertandingan hr tu den kalah laaa.... besela..sore den mane la sedap...merdu tu ade la skit...huahuahuaa :p
errr.... den penah menang 2 ke 3 kali ntah karok dlm cf nih....dulu name den ade la bintang vg 30 point.. tp skang dah xdee...sbb dah expired...hahahaa...bintang tu hadiah karok laa...

Tp la ni mls r nk join... ;(

p/s: hoi joe! folo blog aku! hahahaa :D